Rally

What
Rally
When
1/28/2020

 Tuesday January 28, 2020 RALLY SCHEDULE

Period

Time

Passing Time

Class Time

Period 1

8:00-9:40

 

40 minutes

Period 2

9:43-10:23

3 minutes

40 minutes

Nutrition Break

10:23-10:33

10 minutes

 

Period 3

10:33-11:13

3 minutes

40 minutes

Period 4

11:13-11:53

3 minutes

40 minutes

Lunch Break

11:53-12:23

30 minutes

 

Period 5

12:26-1:06

3 minutes

40 minutes

Period 6

1:09-1:49

3 minutes

40 minutes

Rally Time

1:49-3:00

71 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event